Finchline nieuwsbrief: jouw persoonlijke nieuws- en social media Knipselkrant

 

Met Finchline ontvangt je de laatste tweets, nieuws- en social mediaberichten direct in je inbox. Je kiest zelf de onderwerpen en wie binnen jouw organisatie op de hoogte gehouden moet worden. Starten is eenvoudig, voer hier je zoekopdracht in en abonneer jezelf op de resultaten. Eén onderwerp is gratis, voor meerdere onderwerpen kun je kiezen voor een betaald Finchline abonnement.

Organisaties zetten de gratis Finchline nieuwsbrief in op verschillende manieren.

  • Nieuws en social overzicht voor intern gebruik – Veel organisaties bieden een overzicht van hoe de organisatie in het nieuws is geweest en in de sociale media. Dit is bijvoorbeeld ook een goede manier om collega’s te laten zien welk effect tweets over hun werk hebben.
  • Monitoren van concurrentie –  Waarschijnlijk bevind je je niet als enige organisatie in de markt en wil je graag op de hoogte blijven van wat er speelt in de markt. Marketing- en salesafdelingen gebruiken deze nieuwsbrieven om tijdig te weten wat er speelt. Wanneer dagelijkse verzendingen niet actueel genoeg zijn bieden we eveneens notificaties direct wanneer er iets over een onderwerp geschreven wordt in de uitgebreide Finchline versies.
  • Leadgeneratie – Wanneer iemand op zoek is naar een dienst of product wordt steeds vaker online gevraagd om hulp. Mensen vertrouwen op het oordeel van hun peers bij hun keuze. In Finchline kun je specifiek zoeken naar relevante discussies die potentiële klanten aangaan en deze informatie gebruiken in het genereren van leads.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het ontvangen van social media berichten in je e-mail inbox. Bel of mail ons voor meer informatie.